Nu startar vi!

Hej alla kunder och potentiella kunder! Nu firar vi att den nya plattformen är färdig och vi öppnar igen!

Det har varit fullt upp sedan vi startade butiken i december förra året samt byggt om butiken nu under hösten. Så först nu skriver vi vårt första blogginlägg. 

Och nu vill vi välkomna er till vår butik!

Vi tar nu tillfället att berätta för dig varför vi startade blinnky.se. Vår vision är att skapa en inspirerande och lättanvänd butik för er hundägare. En butik där du kan finna det du behöver vid alla tillfällen tillsammans med din hund.

Utbudet kommer att variera från kända varumärken, som du känner igen, till sådana produkter som kanske är nya för dig men utan att tumma på kvalitén. Givetvis kommer nya produkter och varumärken att tillkomma - vi arbetar hela tiden med att hitta nya fina, roliga, intressanta artiklar till din hund.

Varumärken som du kanske känner till sedan tidigare och som vi just nu har i butiken är bl a Rukka, Dogman, Trixie, Brit, Four Friends, Espree, Gutaf & Evita, Kong, CatwalkDog, Adaptil, Nobby, Prima Dog, A M Hammarlund, Nutrolin, Orbiloc, Kennel Equip, Flexi, Maxim, Aptus, Hoopet. 

Vårt mål med bloggen är även att göra intressanta inlägg kring olika ämnen som kan vara spännande för dig som hundägare. Så som jämförelser av produkter, rådgivning från olika experter och andra intervjuer. 

Hej hopp från oss i familjen tillika blinnky-teamet så länge. Så ses vi i butiken eller någonstans ute i hundvärlden när tillfälle ges!

 

 

//teamet


Lämna en kommentar

Notera att kommentarerna måste godkännas innan publicering