blinnky tipsar - Vad för saker ska jag köpa om jag ska få hem en valp?

Här listar vi saker som kan vara bra att införskaffa sig innan man får hem en hundvalp

 

Bajspåsar - Hundvalpar bajsar fler gånger per dag och det är därför bra om du skaffar en del påsar innan du får hem din valp. 

Här hittar du hundbajspåsar

Matskål och vattenskål - din hundvalp kommer vilja dricka vatten och äta mat. I och med att att hundvalpar kan vilja bita på saker så kan det behövas skålar i material som är slitstarkt. 

Här hittar du vårat utbud av skålar

Hundmat - förbered dig med lite mat hemma även om det ofta förkommer att uppfödare skickar med lite mat. Ta reda på från din hunduppfödare vad din valp är van att äta. Diskutera gärna detta med din uppfödare vad som är lämpligt framåt en tid.

Här finns vårat utbud av hundmat

Halsband/sele och koppel - att köpa in halsband, sele eller koppel är bra i förväg. Tänk dock på valpen växer och därmed kan växa ur det  du köpt ganska snabbt.

Till våra hundhalsband, selar och koppel

Något skönt att ligga på - såsom oss människor så tycker de flesta hundvalpar om att ha något skönt att ligga och vila på. Det kan därmed vara lämpligt att införskaffa en bädd eller en filt som valpen kan tänkas vilja vila eller ligga på. 

Här hittar du hundbäddar, fällar och filtar vi säljer

Tuggleksaker - räkna med att din nya hundvalp kan tänkas vilja utforska sitt ny hem på olika sätt såsom att gnaga, tugga och slicka. Det är därför bra att lära hund vad den kan tänkas få tugga på och inte. Då är det bra med en tuggleksak som valpen får lära sig att det är okej att tugga på.

Till de leksaker vi har i butiken

Hundgodis -  för att träna din valp i gott beteende och skapa starkare band mellan dig och din valp så är användning  av godis ett bra sätt. Det kommer att vara viktigt i den fortsatta träningen för exempelvis dess namn eller få valpen rumsren. Det är inte ett måste med godis utan att erbjuda torrfoder som belöning skulle också kunna vara ett sätt.

Här hittar du hundgodis och du hittar även lite mer träningsgodis här

Vi har även tagit fram en liten egen sektion i butiken för dig med valp du kommer till den här


Lämna en kommentar

Notera att kommentarerna måste godkännas innan publicering