Om blinnky.se

blinnky.se är ett svenskägt familjeföretag med säte i Stockholm men med delar av verksamheten i Västerås.

Vi som står bakom blinnky.se har ett genuint hundintresse och lever med hundar i våra familjer. Därmed har vi fått mycket erfarenhet genom åren. Tanken bakom blinnky.se  är att du ska finna användbara och fina artiklar till din bästa vän.

 

Visionen

Vår vision är att du ska finna en lättillgänglig webbshop som inspirerar dig. Vi önskar att butiken ska visa dig nya spännnde produkter men också produkter som du känner igen. 

 

Varför finns blinnky.se? 

Tänk vad hundar kan skänka människan glädje! Människans bästa vän är ett fanstastiskt sällskap för alla de som vill och behöver! Din fyrfota vän kan lindra oro och ledsaga dig. Dessutom kan din vän användas som ett fanstastisk redskap för olika yrkesgrupper där människan inte lyckas med att klara jobbet.

Som tack, så behöver vi människor ge våra hundar omsorg. De behöver hundmat, vila på en skön bädd, motion med sele eller halsband och koppel, eller kanske få springa fritt i skogen. De behöver omsorg så som pälsvård, smörja tassar, klippa klor och en massa annat. De behöver stimulans, kanske olika aktiviteter där de får arbeta med sitt intellekt och sina sinnen. 

Med detta i tanken har vi skapat blinnky.se, butiken på nätet där du finner det du kan behöva för att ta hand om din fyrfota vän. Vår önskan är att du ska finna butiken användarvänlig, tillgänglig och inspirerande. Vi arbetar ständigt med att utveckla butiken och nya varumärken är på väg in...

Vi arbetar med välkända märken så som Rukka Pets, Gustaf & Evita, Dogman, Espree, Fourfriends, Brit Care, Prima Dog, Kong, Trixie, m fl.

 Vi kommer att fylla på med fina varumärken så som Hurrta, Eldorado, Gibbon, m fl. Så välkommen att titta in ofta om du är nyfiken på fina, tuffa, glada, underbara, udda och tjusiga hundartiklar!

Allt gott från oss på blinnky!